Om oss

Regionens ledende XR-nettverk

Om oss

Hvem er vi i Agder-XR ?

Vi i Agder-XR fasiliterer for å øke kompetansen innen XR i regionen, og sammen med en rekke forskjellige virksomheter, skaper vi sammen teknologiske fremskritt.  Vi er dedikerte til å utforske og utnytte potensialet til XR-teknologien for å skape nye muligheter for virksomheter i regionen. XR-teknologi kombinerer den fysiske og digitale verden, og gir spennende bruksområder for medlemmene i vårt nettverk. Som medlem av Agder-XR-nettverket vil du bli kjent med hvordan XR-teknologien kan transformere din virksomhet og åpne dører for innovasjon og vekst.

Vi er stolte av å presentere XR-radaren, vår egenutviklede plattform som leverer innsikt og rapporter om XR-teknologien. Gjennom XR-radaren publiserer vi forskningsrapporter som utforsker ulike konsepter, bruksområder og nye muligheter i regionen. Vi er opptatt av å dele vår kunnskap og innsikt med nettverket vårt, slik at medlemmene kan være i forkant av XR-trendene og dra nytte av de fremvoksende mulighetene. Vårt mål er å være en pålitelig kilde til informasjon og veiledning for medlemmene i Agder XR-nettverket.

Agder-XR er i ferd med å bygge opp et nettverk av virksomheter som enten driver med XR-produksjon, har XR-kompetanse eller har behov for XR-kompetanse og tjenester for å utvikle sine produkter eller tjenester. Vi inviterer deg og din virksomhet til å bli med i nettverket uten noen kostnader. Som medlem vil du motta regelmessig oppdatering om utviklingen innen XR-teknologien, samt invitasjoner til aktuelle arrangementer. Vi ønsker også dine innspill i ulike saker for å skape en dynamisk og engasjerende fellesskap. Agder-XR har allerede etablert et solid kontaktnett både nasjonalt og internasjonalt, og vi gir deg tilgang til det samme uten kostnader for din virksomhet. Nettverket er delt inn i tre grupper, og du kan gjerne registrere din virksomhet innenfor flere relevante områder og fagfelt. Bli med i Agder XR-nettverket og utforsk det grensesprengende potensialet til XR-teknologien sammen med oss.

Ledelsen

Menneskene bak Agder XR

Tore Askildsen

CEO

Kristian Mosvold

Faglig ansvarlig

Eva Marie

Prosjektleder

Agder XR styret

Styret

Navn fra venstre: 

Morgan Konnestad, Studieprogramleder multimedia Universitetet i Agder 

Sondre Tharaldsen, Innovasjonskonsulent e-helse Sørlandet Sykehus HF 

Tom Fidjeland (styreleder), administrerende direktør GCE NODE 

Lene Merethe Liodden, daglig leder Mechatronics Innovation Lab. 

Thorbjørn Overholt, Great Leadership Institute.