Forskning

Vær oppdatert på den nyeste forskningen

Artikler innen forskning på gir deg en unik mulighet til å holde deg oppdatert om det nyeste innen XR, VR og AR. Vi deler grundige analyser og dyptgående innsikt i den teoretiske og teknologiske utviklingen innen disse spennende områdene. Våre forskningsartikler tar for seg nyskapende studier, nyoppdagede trender og fremtidige muligheter som er relevante for både bransjeprofesjonelle og teknologiinteresserte. 

I våre artikler innen forskning vil du få innsikt i de nyeste teoretiske rammeverkene og modellene som former XR, VR og AR-verdenen. Vi utforsker også banebrytende teknologiske fremskritt og innovasjoner som driver feltet fremover.

Enten du er en etablert aktør innen XR-verdenen eller bare nysgjerrig på hva fremtiden kan bringe, vil våre forskningsartikler gi deg verdifull innsikt og kunnskap som hjelper deg med å forstå de dypeste aspektene ved denne teknologiske revolusjonen.

Ved å følge våre artikler innen forskning vil du kunne dra nytte av å være i forkant av XR-verdenens utvikling. Du vil kunne utnytte den kunnskapen du får til å ta informerte beslutninger for din virksomhet eller prosjekt. Å holde seg oppdatert på den nyeste forskningen innen XR, VR og AR vil gi deg en konkurransefordel, og hjelpe deg med å identifisere fremtidige muligheter og trender i markedet. Agder XR-teamet er dedikert til å gi deg relevant, pålitelig og nyttig informasjon som gir deg et fortrinn i den raskt utviklende verdenen av utvidet virkelighet og relaterte teknologier.

Last ned rapporter

VR and its potential for europe

Seeing is believing

VR & AR market research (Covid)

Rapport for Agder-XR

Rapport forprosjekt Agder-XR

Rapport forprosjekt XR-scandinavia

XR and it's potential for Europe

Rapport utvikling av kompetansenettverk