Arrangement

Velkommen til XR-Frokost

Forfatter

Agder XR

Dato

21. August

Sted

Kilden

Program

  • Foredrag ved Per-Arne Andersen – English (uia.no) førsteamanuensis ved UiA om bruken av AI i utvikling av XR produkter og tjenester. Han er en svært dyktig formidler og dette blir en slags oppfølging av foredraget som Frank Reichert hadde i juni 23 med tema:  XR- AI´s visuelle uttrykk?

  • Jim Sivertsen presenterer det de har laget for Kunstsilo, og vi drar dit for å se og teste det som avsluttning på samlingen.

  • Det blir et kort årsmøte i Agder XR.

  • Mulighet for omvisning i Kilde

Agder XR inviterer til en hyggelig og interessant frokostsamling med fokus på noen av mulighetene XR teknologien gir innen et bredt spekter av fagområder. Sammen bygger vi XR kompetansen i Agder ved å utveksle erfaring, utvikle samarbeid og dele informasjon om siste nytt innen XR teknologi. XR-frokosten arrangeres ca 6-8 ganger i året, gjerne kombinert med besøk i en av virksomheten som bruker denne teknologien. Det blir litt å spise, kaffe og mingling før vi går løs på 2-3 interessante tema og/eller presentasjoner.  XR-radaren er vårt faste innslag. 

Erfarings og kunnskapsutveksling er viktig for kompetanseutvikling og samarbeid. Agder XR tar derfor initiativ til XR-frokoster, seminarer og konferanser med fokus på hvilke muligheter XR teknologien representerer for et svært bredt spekter av virksomheter. Vi bringer inn spisskompetanse nasjonalt og internasjonalt, samler mennesker fra ulike kompetansemiljøer og utfordre alle til å dele av sine erfaringer. Slik bygger vi XR kompetansen i Agder.