Arrangement

Velkommen til D'ART 2024

Forfatter

Agder XR

Dato

14. November

Invitasjon til D'ART 2024

Kjære kunst- og teknologientusiaster,

Vi har gleden av å invitere deg til D’ART 2024, som finner sted 14. november 2024 i det storslåtte Kilden Teater og Konserthus, hjertet av Kristiansand. Dette arrangementet er en unik møteplass for kunst, kultur, arkitektur og digital teknologi, og vi lover deg en dag fylt med spektakulære opplevelser og inspirerende møter.

En Feiring av Fremtidens Muligheter

D’ART 2024 setter fokus på hvordan digital teknologi gir nye muligheter for å skape og formidle arkitektoniske og kunstneriske uttrykk. Med temaer som fremtidens teknologi, byplanlegging og stedsutvikling, samt innovativ kunstformidling, er dette en begivenhet som vil utvide horisontene dine og inspirere til kreativitet og refleksjon.

 

Programmet inkluderer:

  • Teknologi: Innlegg fra ledende eksperter som Sigve Brekke og Terje Jensen fra Telenor, Magnus Jones fra EY, Keith Mellingen fra Vrinn, og Rebekka Olsson Omslandseter fra UIA.
  • Arkitektur: Presentasjoner om bruk av ny teknologi til byplanlegging og stedsutvikling med Bjørnar Moland fra Rambøll, Marius Egeland fra Marius Egeland Arkitekter, Espen Solheim fra Solon Eiendom, og Per Kristian Stoveland fra VOID Oslo.
  • Kunst og Kultur: Utforsk hvordan teknologi påvirker kunst og kunstformidling med Birgitte Aga fra Munchmuseet, Sophia Adampour fra ‘verse gallery nft, kunstner Per Fronth, Anastasia Isachsen fra Fjord Oslo, og Jim Sivertsen fra Broomstick.

En Inspirasjonskilde for Alle

D’ART er ikke bare for de fremste innen sine felt, men også en plass for alle som ønsker å oppleve og forstå samspillet mellom kunst, teknologi og arkitektur. Arrangementet er initiert av Kompetansenettverket for XR-teknologi i Agder, som tidligere har gjennomført suksessrike D’ART konferanser i 2021 og 2023.

Bidrag til Kristiansand som Kunstdestinasjon

Vi håper og tror at D’ART vil bidra til å utvikle Kristiansand som en kunstdestinasjon på regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Dette arrangementet gir en fantastisk mulighet til å møte likesinnede, utvide ditt nettverk og bli inspirert av banebrytende ideer og kunstneriske uttrykk.

Vi ser frem til å se deg der!

Hjertelig velkommen til D’ART 2024!

Med vennlig hilsen,

Agder XR

Agder XR inviterer til en hyggelig og interessant frokostsamling med fokus på noen av mulighetene XR teknologien gir innen et bredt spekter av fagområder. Sammen bygger vi XR kompetansen i Agder ved å utveksle erfaring, utvikle samarbeid og dele informasjon om siste nytt innen XR teknologi. XR-frokosten arrangeres ca 6-8 ganger i året, gjerne kombinert med besøk i en av virksomheten som bruker denne teknologien. Det blir litt å spise, kaffe og mingling før vi går løs på 2-3 interessante tema og/eller presentasjoner.  XR-radaren er vårt faste innslag. 

Erfarings og kunnskapsutveksling er viktig for kompetanseutvikling og samarbeid. Agder XR tar derfor initiativ til XR-frokoster, seminarer og konferanser med fokus på hvilke muligheter XR teknologien representerer for et svært bredt spekter av virksomheter. Vi bringer inn spisskompetanse nasjonalt og internasjonalt, samler mennesker fra ulike kompetansemiljøer og utfordre alle til å dele av sine erfaringer. Slik bygger vi XR kompetansen i Agder.